Ajankohtaista


KOTISIVUT UUDISTUVAT

Rentolankartanon kotisivut uudistuvat. Uudistuksen aiheuttamista muutostöistä johtuen näitä sivuja ei enää tämän päivän jälkeen päivitetä.

Yhteystiedot pysyvät silti samoina, vapaina olevien ja vapautuvien asuntojen tilanteen saat parhaiten ottamalla yhteyttä joko sähköpostilla mari.yliahtela@vimpeli.fi tai soittamalla puh. 0400-291 181.

Uudet kotisivut ovat käytössä viimeistään helmikuun 2018 alkupuolella.

 

 

VESILASKUTUKSESTA

1.9.2017 alkaen vesilaskutus on siirtynyt suoraan Vimpelin kunnan vesihuoltolaitokselle laskutettavaksi. Laskutus on arviolaskutusta ja kerran vuodessa tehdään tasauslaskutus. Vesilaskut tulevat asukkaille 3-4 kk välein. Vesimittareiden luvun tasauslaskutusta varten hoitaa Rentolankartanon kiinteistönhoitajat. Vesimittareiden luvusta tulee tiedote hyvissä ajoin, ennen mittareiden lukua.

 

 

KORJAUSTÖIDEN HINNASTO

Päivitetty korjaustöiden hinnasto löytyy samasta paikasta. Eli asukasopas-sivuston alle on lisätty korjaustöiden hinnasto. Tässä on myös linkki uusittuun hinnastoon:

korjaustöiden hinnasto

 

UUSI KIINTEISTÖNHOITAJA

Uusi kiinteistönhoitaja Paavo Vainio on aloittanut Rentolankartanon palveluksessa 1.1.2017. Hänet tavoittaa tutusta kiinteistönhoitajan numerosta 044-465 9702 ma-pe 8-16

 

ASUKASOPAS JA PELASTUSSUUNNITELMAT

Päivitetty asukasopas ja pelastussuunnitelmat on nyt lisätty nettiin. Ne löytyvät kohdasta Asukasopas. Halutessasi paperiversion joko asukasoppaasta tai pelastussuunnitelmasta, ota yhteyttä toimistoon.

 

 

TOIMISTON AUKIOLO

Toimisto on auki normaaliin tapaan ma-pe 9.00 - 15.00.

 

 

Tiedotus asunnonhakijoille:

Kaikilta asunnonhakijoilta tarkastetaan luottotiedot. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vimpelin kunnan suoraan omistamat asunnot ja liikehuoneistot siirtyvät Kiinteistö Oy Rentolankartanon hoidettaviksi  01.12.2012.

Kiinteistö Oy Rentolankartano hoitaa jatkossa kyseisten asuntojen isännöintipalvelut, kiinteistöhuoltopalvelut säilyvät ennallaan.

 

 

Asuntotoimisto siirtyy kunnanvirastoon

Asuntotoimisto siirtyy kunnanvirastoon 01.03.2012 alkaen.  Osoite on Patruunantie 15.

 

 

Asunnon irtisanominen

Asunnon irtisanominen tulee tehdä aina kirjallisena. Irtisanomislomakkeita saa yhtiön toimistolta tai näiltä sivuilta kohdasta lomakkeet. Irtisanomisen voi jättää myös sähköpostilla kiinteistösihteerille.

 

 

Käännetty arvonlisävelvollisuus

Rakentamispalvelujen käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta koskeva  arvonlisäverolain muutos astuu voimaan 1.4.2011.

Kiinteistö Oy Rentolankartanon rakentamispalvelujen ostoihin rakennusyrityksiltä ei sovelleta edellä mainittua käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.